Narbo Consulting
Web - Arculat

Böngésszen komplex web, mobil és arculati szolgáltatásaink között.

Napjainkban elsőként szinte mindenki az interneten tájékozódik, ezért egy korszerű weboldal nélkülözhetetlen vállalkozása életében. Az egyszerűtől a komplexig, mi megvalósítjuk elképzeléseit!
Web csomagjaink

A vásárlók legelőször vállalkozása arculati elemeivel találkoznak. Az itt szerzett benyomások alapján döntik el, hogy az Ön szolgáltatását vagy termékét választják, vagy sem. Az arculat alapját képezi az egységes logó, névjegykártya valamint céges levélpapír, továbbá kiterjedhet a vállalkozás minden egyéb megjelenési formájára, mint például a reklámok és a webes megjelenés. Web - Arculat szolgáltatásaink segítségével célunk, hogy vállalkozása eredeti, színvonalas és meggyőző képet mutasson partnereinek. A tervezés és a fejlesztés során szoros együttműködéssel valósítjuk meg az Ön elképzeléseit.

Ha személyre szabott ajánlatra, tanácsra van szüksége, írjon nekünk!
Ajánlatkérés

Ön felkészült a kis kijelzőkre?

Az okostelefonok és táblagépek rohamos térnyerése az utóbbi időben alapjaiban változtatta meg a böngészési szokásokat: webes forgalom jelentős részét már ezen eszközök generálják. A kisebb kijelzőkön egy hagyományos weboldal böngészése kényelmetlen, a mobileszközökről érkező látogatók jelentős része bezárja ezeket az oldalakat. Ezért ajánljuk weboldalának optimalizálását kisebb kijelzőkre.